LAADUKAS JA MONIPUOLINEN PUUKAUPPAKUMPPANI

Koskitukki Oy on Koskisen konsernin puunhankintayritys ja osa suomalaista perheyritystä. Meidät tunnetaan hankinta-alueellamme luotettavana puunostajana ja bioenergian toimittajana.

0

Puunhankinta 2019

0 M€

Koskisen konsernin liikevaihto

0

Koskisen konsernin työntekijöiden määrä
Koskitukki > Yritys > Perheyritys

KOSKITUKKI
Laadukas ja monipuolinen kumppani puukauppaan


Vuosittain hankimme noin kaksi miljoonaa kuutiota puuta mm. Koskisen saha- ja vaneriteollisuuden tarpeisiin.

Puunhankinnassa merkittävimmät puutavaralajit ovat havu- ja koivutukki.

Puunhankinnan ohella vastaamme konsernin metsätiloista sekä huolehdimme useiden yksityisten metsänomistajien metsien hoidosta aina taimien istutuksesta harvennushakkuisiin ja kaikesta siltä väliltä.

Näiden lisäksi bioenergiasta on kasvanut merkittävä osa Koskitukin liiketoimintaa. Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista hakkeita, jota käytetään konsernin tehtaiden polttoaineena. Puupolttoaineita toimitetaan omien laitosten lisäksi merkittävä määrä läheisille lämpö- ja voimalaitoksille kaukolämmön, sähkön ja prosessihöyryn tuotantoon. Myymme myös puujalostuksen tuotantoprosessin sivutuotteena syntyvää kuorikatetta viherrakentamiseen ja maisemointiin.

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page-statistics.php

YLÖS