HUOLEHDIMME KOKO METSÄN ELINKAARESTA

Liiketoimintamme on suoraan kytköksissä metsään ja siksi meillä on erityisen hyvä syy pitää huolta siitä.

Koskitukki > Vastuullisuus > Vastuullisuus

VASTUULLISTA PUUKAUPPAA
Huolehdimme koko metsän elinkaaresta


Toimimme ympäristöä kunnioittaen ja ympäristörasitukset minimoiden. Emme vain kaada puita, vaan huolehdimme koko metsän elinkaaresta. Meille on tärkeää, että hankimme tukit kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Hyödynnämme kaadetun puun kokonaisuudessaan aina, kun mahdollista; tukit sahalle tai vanerin valmistukseen, kuitupuut sellutehtaille sekä oksat ja kannot bioenergiaksi. Varmistamme myös, että hakatut metsät uudistetaan kestävästi ja metsälain mukaisesti. Vuosittain istutamme noin miljoona kotimaista puuntaimea, joita ei ole geneettisesti muunnettu. Metsänhoitotoimenpiteissä huomioimme aina luonnonsuojelu- ja metsälain tarkoittamat arvokkaat elinympäristöt.

 

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS