LAADUKKAASTI YMPÄRISTÖN EHDOILLA

Liiketoimintamme on suoraan kytköksissä metsään. Siksi meillä on erityisen hyvä syy pitää huolta luonnosta. Puunhankintamme ja metsänhoitomme perustuvat ISO 9001 ja 14001 -laatu- ja ympäristöstandardeihin.

Koskitukki > Vastuullisuus > Laatu ja ympäristö

LAATU JA YMPÄRISTÖ
Laadukkaasti ympäristön ehdoilla


Laatupolitiikkamme päämääränä on asiakkaiden ja muiden sidosryhmien laatuodotusten ja tarpeiden täyttäminen. Kantavana perusajatuksenamme on parantaa ympäristöasioiden hoitoa jatkuvasti. Olemme sitoutuneet ympäristöä koskevien lakien ja viranomaismääräysten noudattamiseen sekä toimimaan PEFC-ryhmämetsäsertifioinnin kriteerien mukaisesti.

Puun alkuperän todentamiseen meillä on PEFC CoC ja FSC® CoC* -sertifikaatit. Ne varmistavat, että puu korjataan kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä, joissa hakkuut tehdään lakia ja sertifiointikriteereitä noudattaen. Raaka-aineen alkuperä selvitetään hankintapolitiikkamme mukaisesti niin, että suojelualueiden metsät säilyvät, eikä puuta hankita ns. kiistanalaisista lähteistä (ks. alta). Metsänhoitotoimenpiteissä huomioimme aina luonnonsuojelu- ja metsälain tarkoittamat arvokkaat elinympäristöt. Olemme myös kaiken aikaa tietoisia siitä, mikä osuus tehtaille toimittamastamme puusta on sertifioiduista metsästä peräisin.

Biopolttoaineen osuus kokonaislämmön tuotosta tehtaillamme on 98 %. Lisäksi toimitamme energiapuuta kaukolämmön ja sähkön tuotantoon.

*FSC-logolisenssi: FSC® 116632

Kiistanalaiset lähteet

  • Laittomat hakkuut
  • Hakkuut, jotka ovat rikkoneet alkuperäiskansojen oikeuksia tai muita ihmisihmisoikeuksia
  • Metsät, joissa on uhattu tai tuhottu tärkeitä luonnonsuojelullisia arvoja
  • Metsät, jotka on muutettu luonnonmetsistä plantaasimetsiksi
  • Metsät, missä on käytetty geenimanipuloituja puita

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS