PUUKAUPPA OSANA METSÄNHOITOA

Meille Koskitukilla on erityisen tärkeää onnistua puukaupan jokaisessa vaiheessa sinun kanssasi.

Koskitukki > Puukaupan ABC > Puukauppa

PUUKAUPPA
Puukauppaa pitkäjänteisesti ja tuottavasti


Metsätalouden tärkeimpiä toimenpiteitä ovat metsänhoito ja puukauppa. Metsänhoidolla taataan maksimaalinen taloudellinen tuotto metsästä, kun puukauppa on ajankohtainen. Meille Koskitukilla on erityisen tärkeää onnistua metsänhoidossa ja puukaupan jokaisessa vaiheessa, jotta voimme auttaa sinua saamaan metsästäsi parhaan höydyn.

Puukaupan suunnittelun voit aloittaa kanssamme ns. ”puhtaalta pöydältä” tai tarjota ostettavaksi valmista puunmyyntisuunnitelmaa eli leimikkoa. Tärkeintä on toteuttaa puukauppa metsän ja omistajan tarpeiden mukaisesti ja sovittaa se vallitsevaan puumarkkinatilanteeseen.

Puukaupassa haluamme luoda pitkäjänteisen ja molempia osapuolia hyödyttävän puukauppasuhteen. Hyvä korjuujälki ja tarkka tukin talteenotto ovat meille kunnia-asioita. Hoidamme asiat sovitusti ja metsänomistajan toiveiden mukaisesti, jotta voit jatkossakin luottaa Koskitukkiin puukaupassa tai metsänhoitotöiden suunnittelussa. Koskitukin kanssa asiointi metsänhoidon ja puukaupan tiimoilta onnistuu vaivattomasti yhden asiantuntevan hankintaesimiehen kanssa. Samalle voimme tarjota sinulle ja metsällesi yksilöllistä palvelua.

Puuta pystykaupalla tai hankintakaupalla

Puuta hankimme suoraan niin yksityismetsänomistajilta kuin yhteisöjen ja yrityksien metsistä.

Niin sanotussa pystykaupassa, jossa puunostaja huolehtii puunkorjuusta, kaadettujen runkojen mittaus tapahtuu hakkuukoneen mittauslaitteella. Hankintakaupassa, jossa puun myyjä järjestää itse puun korjuun tienvarteen, puutavaran määrän mittaaminen tapahtuu pääsääntöisesti tehtaidemme vastaanotossa tai tienvarressa perinteisellä tienvarsimitalla.

Pääsääntöinen hankinta-alueemme on n. 150 km Järvelästä.

Tärkeimmät hankittavat puutavaralajit

  • Havutukki
  • Vaneritukki
  • Sahakoivutukki
  • Viilukoivutukki
  • Pieniläpimittaiset tukit Kissakosken sahalle

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS