PUUKAUPPAA SINUN JA METSÄSI TARPEIDEN MUKAAN

Puukauppa on osa metsäpalveluitamme ja tärkeä osa metsänomistajan metsänhoitoa.

Koskitukki > Metsäpalvelut > Puukauppapalvelut

PUUKAUPPAPALVELUT
Palvelua juuri sinulle


Puukauppa suunnitellaan aina metsäsi tarpeiden mukaisesti. Puukaupan yhteydessä huolehdimme tarvittavista hakkuuilmoituksista ja metsänhoitotöiden suunnittelusta. Samalla voimme myös sopia energiapuun korjuusta.

Voit myydä metsäsi meille pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavan metsänhoitosopimuksen, joka kattaa kaiken metsänhoidon maanmuokkauksesta, taimien istutukseen sekä harvennushakkuisiin.

Ennen metsänhoitoa tai puukauppaa teemme metsäkäynnin ja arvioimme metsäsi ja hakkuutarpeesi maksutta ja ilman myyntisitoumusta. Toimitamme arvioinnin jälkeen ostotarjouksemme metsästäsi ja halutessasi myös muusta metsänhoidosta. Puukaupasta ja metsänhoidosta voit sopia aina yhden asiantuntevan henkilön, alueesi hankintaesimiehen kanssa. Hankintaesimiehemme yhteystiedot löydät täältä.

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS