ENNAKKORAIVAUS

Metsän ennakkoraivauksessa poistetaan alikasvospuustoa, mikä nopeuttaa harvennusta tai korjuuta.

Koskitukki > Metsäpalvelut > Ennakkoraivaus

ENNAKKORAIVAUS
Ennakkoraivaus helpottaa harvennusta ja puunkorjuuta


Ennakkoraivaus tehdään ennen harvennusta tai päähakkuuta, jotta näiden tekeminen helpottuu ja nopeutuu. Ennakkoraivaus kannattaa tehdä, jos metsässä on runsaasti alikasvosta tai risukkoa. Metsuri raivaa alikasvoksen raivaussahalla vähintään noin metrin puun ympäriltä tai jopa koko hakkuualalta, jotta hakkuukoneen kuljettajan on helpompi viedä koura kaadettavan puun tyveen.

Ennakkoraivaus nopeuttaa harvennusta tai korjuun olosuhteita ja parantaa korjuun laatua sekä suojaa jäljelle jäävien puiden juuristoa. Jotta raivattu risukko ja alikasvospuusto ehtisi painautua hyvin maata vasten ennen metsäkoneen saapumista metsään, ennakkoharvennus on hyvä tehdä vähintään vuotta ennen korjuuta tai harvennusta.

Metsänhoidon asiantuntijamme antavat mielellään neuvoja ennakkoraivauksen suhteen. Ennakkoraivauksen toteuttavat ammattitaitoiset metsurit ja metsuriyrittäjät, joilla on vankka kokemus metsänhoidollisista töistä.

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS