ENERGIAPUU TALTEEN HAKKUIDEN YHTEYDESSÄ

Nykyaikaiseen metsänhoitoon kuuluu olennaisena osana energiapuun korjuu. Energiapuuta korjataan päätehakkuun yhteydessä risuina ja kantoina sekä harvennushakkuiden yhteydessä joko kokopuuna tai karsittuna rankana.

Koskitukki > Metsäpalvelut > Energiapuun korjuu

ENERGIAPUUN KORJUU
Kaikki energiapuupalvelut Koskitukilta


Hakkuutähteiden korjuu helpottaa metsän uudistustöitä. Kantojen nostolla alennetaan maanmuokkauksesta tulevaa laskua. Lisäksi risuista ja kannoista maksetaan tuntuva korvaus metsänomistajalle.

Tulevaisuuden tukkipuun määrä turvataan nuoren metsän hoidolla. Jos nuoren metsän puusto on riittävän järeää ja poistuma tarpeeksi suuri, voidaan suorittaa nuoren metsän harvennus, jossa kerätään energiapuuta.

Kaikki ostamamme energiapuu jalostetaan ja myydään eteenpäin Etelä-Suomen biovoimalaitoksille, jotka tuottavat hakkuutähteistä, risuista ja kannoista energiaa ja lämpöä koteihin. Myös Koskisen tuotantolaitokset lämmitetään bioenergian avulla.

Lisätietoa energiapuusta löydät Koskisen Omistautunut Puulle -uutissivustolta.

Hoida kanssamme nuoret metsäsi kuntoon ja edesauta biopolttoaineiden käyttöä energiatuotannossa.

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS