KOSKIRAHA  ̶  VAIVATON SIJOITUS PUUKAUPPATULOILLESI 

KoskiRaha on Koskitukin uusi maksumenettely metsänomistajalle, jonka avulla metsärahasi kasvavat vielä puukaupan jälkeenkin

Koskitukki > KoskiRaha

KOSKIRAHA
Vaivaton sijoitus puukauppatuloillesi


KoskiRaha on Koskitukin uusi maksumenettely metsänomistajalle. KoskiRaha-sijoituksella metsärahasi kasvavat vielä puukaupan jälkeenkin. Ja taatusti kiinteällä korolla. Voit sijoittaa vaivattomalle KoskiRaha-tilille osan tai kaikki puukauppatulosi. Voit sopia KoskiRaha-sijoituksesta puunostajasi kanssa heti puukaupan yhteydessä tai vasta puukauppamaksun hetkellä. Mikä vain on sinulle paras vaihtoehto.

Taatusti kiinteä korko

KoskiRaha takaa kiinteän koron ja hyvän ja varman tuoton metsärahoillesi jopa 3 vuoden ajan. Minimisijoitusmäärä on 1 000 € ja sijoitusaika puolesta vuodesta kolmeen vuoteen. Rahasi voit nostaa silloin, kun tarvitset, lyhyellä 45 päivän irtisanomisajalla.

Korko on tällä hetkellä 2,5% alle 20 000€ sijoituksella ja 3% yli 20 000€ sijoituksella. Jatkosopimusten korko on 1/4 alkuperäisestä.

KoskiRaha tuottaa varmasti

KoskiRaha jatkaa metsäsi tuottoa vielä korjuun jälkeenkin. Ei siis kannata jättää ylitiheää tai uudistuskypsää metsää hoitamatta vaan muuttaa metsäsi KoskiRahaksi. Nyt voit sijoittaa myös puukaupasta saadun ennakon KoskiRahaan.

 

KoskiRahalla sijoitat puukauppatulosti helposti ja aina kiinteällä korolla.
Esimerkkilaskelma tehty kesäkuussa 2018 voimassa olleella korolla (3,0 %), talletussumma 10 000 €. Lisäksi laskelmassa näkee keskimääräisen puukuutiometrin hintakehityksen KoskiRaha-sijoituksessa.

 

KoskiRahan edut sinulle

  • Vaivaton ja helppo sijoitus
  • Kiinteä korko
  • Ei hallinnointikuluja
  • Varma tuotto metsälle
  • Reilu kumppanuus

LÖYDÄ LÄHIN PUUNOSTAJASI

Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle henkilökohtaista opastusta kaikissa metsänhoidon vaiheissa. Meidän kanssamme metsäasiasi hoituvat yhden henkilön kanssa sujuvasti ja vaivattomasti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä missä tahansa metsääsi liittyvässä asiassa. Autamme mielellämme!

Hankimme suurimman osan puusta suoraan yksityisiltä metsänomistajilta. Voit myydä meille puuta pystykaupalla, hankintakaupalla tai tehdä kanssamme kattavamman sopimuksen metsien hoitamisesta.

Valitse metsääsi lähinnä oleva paikkakunta kartasta tai käytä hakua löytääkseni alueesi puunostajamme yhteystiedot.

Katso hankinta-aluekartta

HETKI, KARTTA LATAUTUU...

Koskisen - web decoration
Page.php

YLÖS